top of page

Grill & Chill Catamaran Tour

Mocht je je ooit afvragen na een aantal dagen strand, wat is er te doen hier op Bonaire? Wat denk je van een middag lang genieten in de tropische zon en op het azuurblauwe water van Bonaire, varend met een catamaran, snorkelend in de allermooiste snorkelgebieden van de wereld en om het af te maken, een afsluitende barbecue met alle gegrilde zeevruchten die jij je maar voor kunt stellen, klinkt verleidelijk toch?

Boot huren Bonaire, Wat te doen op Bonaire

Wanneer je aan boord stapt ontvang je direct heerlijk jouw (alcoholische) versnapering en vaar je heerlijk ontspannen naar Marine Park. Hier is het mogelijk om het water in te springen en met een gids heerlijk te snorkelen. De gids zal je in het water meenemen naar de mooiste snorkelplekken, dus hou hem tijdens het zwemmen goed in de gaten!


Tijdens een tweede snorkelstop kan je geheel zelf het water in tussen het prachtige koraal, de massaal aanwezige vissen en wie weet tref je wel een reuzenmantra! De gids zal dan aan boord van de catamaran blijven. Wees niet bang, hij zal je in de gaten houden. Mocht je te ver afdrijven zullen ze zorgen dat ze je waarschuwen en wanneer nodig je met de catamaran opvissen uit het water.


Mocht je zelf geen snorkeluitrusting hebben, aan bord zijn meer dan genoeg vinnen en brillen aanwezig!


Zorg er tijdens het snorkelen voor dat, wanneer je deze mee hebt, je jouw onderwatercamera meeneemt! De beelden die je hier onderwater kunt maken zijn echt uniek!

Boot huren Bonaire, Wat te doen op Bonaire

Terwijl je heerlijk aan het snorkelen bent, zal de bemanning aan boord een uitstekende barbecue bereiden met allerlei verschillende zeevruchten en vaar je tijdens de adembenemende zonsondergang terug richting de haven. Dit is een middag om absoluut niet te vergeten.Tip 1 | Vergeet niet jouw zonnebrand & een petje mee te nemen aan boord? Zonde dat je jouw fantastische middag moet bekopen met huidskleur Kreeft!

Inbegrepen

Niet inbegrepen

Locatie

Boot huren Bonaire, Wat te doen op Bonaire

De catamaran bevindt zich op Nautico Marina in Kralendijk. Ook zal je na een heerlijke middagje vertoeven op en in het water op dezelfde plek weer worden afgezet. Maak je dus geen zorgen dat je lange stukken hoeft te lopen naar jouw auto of ander vervoersmiddel.
Tip 2 | Aangezien er alcoholische dranken in overvloed aanwezig zullen zijn op de boot, neem geregeld een flesje water tussendoor! Want dit is een trip die je met volle teugen wilt beleven!


Wat kan je je nog meer wensen op een vakantiedag?

Regel jouw perfecte middag nu meteen!
P.S. Doen jullie kapitein Paul de groetjes van ons?
bottom of page