top of page

No Name Beach, Klein Bonaire

Een van de meest betoverende en rustgevende plekken op Bonaire is No Name Beach, je kunt dit strand vinden op Klein Bonaire. Dit onbewoonde stukje paradijs biedt jou de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de pure schoonheid van de Caraïben. De perfecte plek voor rust, ontspanning en een geweldige dag op het strand.

No Name Beach, Klein Bonaire

Hoe kom je op No Name Beach, Klein Bonaire?

Het is alleen mogelijk om met een boot naar No Name Beach te gaan, hiervoor zijn er drie verschillende manieren. Je kunt de watertaxi nemen vanaf de boulevard in Kralendijk (25 minuten varen). Deze varen meerdere keren per dag uit en brengen je altijd rechtstreeks naar No Name Beach. Dit omdat Klein Bonaire geen aanlegsteigers heeft waardoor je als passagier moeilijk je voeten droog houdt. Je moet namelijk het laatste stukje lopen door ondiep water.


Een tweede optie is om een duik- of snorkel excursie te boeken waarbij alles is inbegrepen. De laatste optie is om een boot te huren voor jezelf en jouw familie, gezien of gezelschap. Houd er wel rekening mee dat dit vaak een dagdeel betreft en niet een gehele dag.


Wat moet je meenemen voor een dag op No Name Beach?

Om optimaal te genieten van je dag op No Name Beach, is het belangrijk om de juiste spullen mee te nemen. Hier zijn enkele essentiële items die je niet mag vergeten:

 • Zonnebrandcrème: De zon op Bonaire kan intens zijn, dus zorg ervoor dat je een goede zonnebrandcrème meeneemt om je huid te beschermen.

 • Hoed of pet: Een hoed of pet is ideaal om je gezicht en hoofd te beschermen tegen de zon.

 • Zwemkleding: Vergeet niet je zwemkleding mee te nemen, want je zult zeker een duik willen nemen in het kristalheldere water van No Name Beach.

 • Snorkeluitrusting: Als je van snorkelen houdt, is dit de perfecte plek. Breng je snorkelmasker en flippers mee om de prachtige onderwaterwereld te verkennen.

 • Water en snacks: Het kan warm worden op het strand, dus zorg ervoor dat je voldoende water en wat snacks meeneemt om gehydrateerd en energiek te blijven. Er zijn geen voorzieningen op het eiland, dus breng echt voldoende mee!

 • Handdoek of strandlaken: Een comfortabele strandhanddoek is handig om op te zitten of te liggen terwijl je van de zon geniet.

 • Camera: Vergeet je (onderwater)camera niet om al die mooie momenten op No Name Beach vast te leggen.

Waar kun je het beste gaan snorkelen bij No Name Beach?

Wanneer je voorbij No Name Beach loopt (ongeveer 5 minuutjes lopen) zal je een gele steen vinden op het land. Wanneer je hier het water in zult gaan vind je een opening in het koraal. Vanaf deze opening kan je richting No Name Beach terug snorkelen.


Lees ook: de mooiste snorkelspots op Bonaire


Wat kan je doen op No Name Beach, Klein Bonaire?

No Name Beach is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van Bonaire. Hier zijn enkele activiteiten die je kunt ondernemen:

 • Zwemmen en snorkelen: De kristal heldere wateren van No Name Beach zijn de perfecte mogelijkheid om te zwemmen, snorkelen en duiken . Je zult versteld staan van de kleurrijke vissen en koralen die je onder water zult tegenkomen.

 • Zonnebaden: Leg je handdoek uit op het zachte zand en geniet van de warme Caribische zon. No Name Beach is een ideale plek om te zonnebaden en te relaxen. Vergeet je zonnebrand niet!

 • Wandelen en verkennen: Klein Bonaire is een ongerept eiland met een prachtige natuur. Je kunt een wandeling maken van ongeveer 4 uur over de wandelpaden en genieten van het landschap en de vogels.

 • Picknicken: Neem een picknickmand mee en geniet van een heerlijke maaltijd met uitzicht op de azuurblauwe zee.

 • Vogels spotten: Klein Bonaire is een belangrijk broedgebied voor zeevogels, dus vogelliefhebbers zullen hier zeker van genieten.

No Name Beach, Klein Bonaire

Welke voorzieningen zijn er (niet) op No Name Beach?

No Name Beach is een ongerept en natuurlijk strand, dus verwacht geen uitgebreide voorzieningen zoals strandstoelen of restaurants. Hier zijn enkele basisvoorzieningen die je kunt verwachten:

 • Toiletten: Er zijn geen toiletten beschikbaar op No Name Beach.

 • Prullenbakken: Er zijn prullenbakken geplaatst, dus zorg er alsjeblieft voor dat je je afval opruimt en het strand schoon houdt.

 • Schaduw: Er zijn op twee afdakjes na geen parasols of schaduwrijke plekken op het strand, dus het is een goed idee om je eigen parasol mee te nemen wanneer je de zon wilt vermijden.

 • Accommodaties: Je vindt hier geen accommodaties, het is dus echt een dagje heen varen, ontspannen en weer terug varen!

Bekijk ook: de andere activiteiten op Bonaire


No Name Beach op Klein Bonaire is een idyllisch en puur stukje paradijs dat je niet mag missen wanneer je op Bonaire bent. Met de kristalheldere wateren, het prachtige onderwaterleven en ongerepte natuur biedt dit strand de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten. Dus pak je zwemspullen, bereid een picknick voor, gooi wat drankjes in jouw koeltas en maak je klaar voor een dag vol snorkelen, zwemmen, zonnebaden en ontspanning op No Name Beach.


Vergeet je ons niet te taggen wanneer je op Klein Bonaire bent? #intobonaire


bottom of page