top of page

BOEK NU JOUW VLIEGTICKETS

VAKANTIETIJD!

Heerlijk de koffers inpakken, bedenken hoeveel korte boeken, T-shirts en zwemkleding je nodig hebt en welke zomerschoenen je mee gaat nemen. Wat is deze keuzestress toch genieten!
 

WAAR GA JE MEE VLIEGEN?
Wat betreft vliegtickets richting het fantastische eiland Bonaire is de keuze vrij simpel. Je hebt de keuze uit 2 vliegtuigmaatschappijen,
TUI en KLM.
Of je nu liever met KLM of met TUI vliegt is natuurlijk helemaal jouw eigen keuze. Je zult zeker jouw voorkeuren hebben en volg deze ook vooral. Vliegen is natuurlijk heerlijk maar het blijft voor vele van ons toch een spannende onderneming.

Heb je behoefte aan meer informatie? Lees dan onze blogs over de beste reistijd om te vliegen, goedkoper tickets en nog veel meer, dat scheelt jou weer een hoop zoekwerk bij het boeken van een ticket.

PRIJZEN

De prijzen voor de vliegtickets kunnen nogal wisselen. Afhankelijk van wanneer je boekt, kan je al voor € 450,- retour van Amsterdam naar Bonaire vliegen. Ga je volledig in het hoogseizoen, zoals tijdens schoolvakanties, dan moet je niet schrikken van tickets rond de €1000,- per retourticket. 

DE TIPS!

​Bij het boeken van een los vliegticket kan het nog wel eens lonen om op verschillende dagen en op verschillende tijdstippen te kijken, soms kan je hier tientallen euro's mee besparen. Wees wel realistisch, de verschillen zullen niet van bizarre grote zijn. 

De volgende tip kan wel eens erg interessant voor je zijn, bij ons heeft dit vaak een goedekopere vlucht opgeleverd! Het schijnt dat de prijzen het meest goedkoop zijn op de dinsdagavond na 20:00, en dan vooral 8 weken voordat je wilt gaan vliegen. Toch best interessant!

Neem hierbij wel op tijd een beslissing en blijf niet te lang wachten of de prijs nog gaat zakken. De echte 'ouderwetse' last minutes bestaan helaas niet meer. Vaak is het dus zo, hoe dichterbij de vliegdata, hoe minder groot de kans is dat je een goedkope vliegticket gaat vinden.

Toch nog behoefte aan meer informatie over jouw beste vliegtickets? Lees alle in's and out's over jouw vliegticket naar Bonaire op onze BLOGS.

ONTDEK OOK ONZE ANDERE BLOGS OVER BONAIRE

bottom of page