top of page
Gratis Checklist Bonaire

Een gratis checklist
voor jouw vakantie naar Bonaire

Jouw koffer inpakken zonder zorgen!

Elke voorpret voor een vakantie is heerlijk, maar voordat je voet op Bonaire kunt zetten is er één uitdaging die je moet overwinnen: het inpakken van je koffer. Van overpakken tot ruimtegebrek, we begrijpen dat het niet makkelijk is. wij hebben een checklist voor jou geschreven met alle tips om het inpakken van jou koffer en handbagage en dus je reis naar Bonaire zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Gratis Checklist Bonaire.webp

Maak slimme keuzes wanneer jij je koffer inpakt

Bij het inpakken van je koffer is de verleiding om je hele kledingkast mee te nemen natuurlijk groot. Nu is het grote voordeel van Bonaire dat het zonnetje eigenlijk altijd schijnt. Daarom hoef je alleen maar lichte kleding mee te nemen! Laat dus (bijna) alle lange broeken, truien en winterjassen in de kast hangen en focus je op jouw zomerlook!

Pak je koffer zo efficiënt mogelijk in

Het blijft altijd een gedoe, je wilt zoveel meenemen maar je koffer heeft maar een beperkte ruimte, en je bent gelimiteerd aan een maximaal aantal kilo's die je mee mag nemen het vliegtuig in.

 

Denk er over na om je kleding op te rollen in plaats van alles netjes opgevouwen. En misschien is het voor jou een uitkomst om te werken met vacuümzakken of je besteld een aantal reisorganizers. Hiermee kan jij de ruimte in jouw koffer echt maximaal benutten en kan je hem luchtdicht verpakken!

Gratis Checklist Bonaire

Houd rekening met het weer op Bonaire

Nu schijnt op Bonaire 365 dagen per jaar de zon, maar heb jij een ticket geboekt in het 'regenseizoen' is het toch verstandig om even het weerbericht te controleren. Tijdens het regenseizoen op Bonaire moet je niet denken aan dagen lang regen, maar een tropische bui per dag kan je wel verwachten. Misschien toch slim om een lange broek mee te nemen?

Het maximaal gewicht van jouw koffer

Wanneer jij je vlucht boekt naar Bonaire moet je altijd een keuze maken hoeveel kilogram aan bagage je wilt meenemen op jouw vakantie. Houd hier rekening mee wanneer je je koffer aan het inpakken bent. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan bij het afgeven van jouw koffer. Je loopt potentieel het gevaar dat je extra moet betalen voor de overtollige kilo's of dat je je koffers opnieuw moet in staan pakken bij de incheckbalie van jouw luchtvaartmaatschappij. 

Wanneer jij de checklist hebt ontvangen wordt het inpakken van je koffer een fluitje van een cent, doorloop de checklist en je kunt volop kunt genieten van je vakantie op het zonnige Bonaire. Bon bini (welkom) en een geweldige reis!

Gratis Checklist Bonaire

We hebben een gratis checklist voor jou gemaakt zodat het inpakken van jouw koffer wel heel erg makkelijk en ontspannen wordt.

 

Vul jouw e-mailadres in, ontvang direct de gegevens om de gratis checklist te openen en blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs!

Ga naar jouw inbox en vind de checklist!

Natuurlijk respecteren we jouw privacy en kun je je altijd uitschrijven!

bottom of page