top of page
Vliegen naar Bonaire

VLIEGEN NAAR BONAIRE

Wat je wil weten voordat je gaat boeken

Vliegen naar Bonaire

Het is niet makkelijk om goedkope vliegtickets naar Bonaire te boeken, en wees eerlijk, vaak zijn de tickets toch een flinke hap uit jouw vakantiebudget! Maar met sommige kleine trucjes, heb je soms kans dat je tientallen euro's kan besparen. Om deze tickets te vinden hebben we de beste tips voor jou verzameld! 

Wanneer je naar Bonaire wilt vliegen, zal je er al snel achter komen dat er vanuit Nederland maar 1 mogelijke vliegveld is om vanaf te vertrekken, Amsterdam Schiphol Airport. Je hoeft dus niet te zoeken naar vluchten vanaf Rotterdam, Eindhoven of de andere luchthavens. Dat maakt het alvast wat overzichtelijker! Vanuit Schiphol Amsterdam Airport zijn er twee vliegmaatschappijen die deze vluchten aanbieden: TUI & KLM. Aan jou natuurlijk de keuze met welke vliegmaatschappij je liever vliegt.

Inhoudsopgave

Vliegen naar Bonaire

De vliegtijd van een rechtstreekse vlucht naar Bonaire is gemiddeld 9 uur, ook wel drie keer de film The Irisman of 13 afleveringen La Casa de Papel. Zo valt het allemaal best mee.

 

Houd er rekening mee dat wanneer je een tussenlanding hebt op Aruba, Punta Cana of Curaçao, je vluchttijd wordt verlengt met 2 à 3 uur. Kijk dan net even die extra aflevering van jouw meest favoriete serie of lees het laatste hoofdstuk van je boek nog uit. Want uiteindelijk is het vliegen al de start van jouw vakantie. Even geen telefoon, niet bereikbaar zijn, geen social media maar wel stewards om je heen die jou de hele vlucht bedienen om er een geweldige vlucht van te maken. Dus zit klaar voor een ontspannen start van jouw vakantie en kom uitgerust op het eiland aan!

7 tips voor goedkope tickets naar Bonaire

Wij Nederlanders zijn en blijven natuurlijk wel ‘koopjesjagers’, dus wanneer je zo goedkoop mogelijk naar Bonaire wilt vliegen zal je jezelf vooral moeten toespitsen tot het vliegen in de maand januari. Over de laatste jaren gezien is gebleken dat deze maand de goedkoopste maand is, je boekt dan al een vliegticket van rond de € 450,-


Ook kan het in de prijs schelen om met een tussenlanding te vliegen op de eilanden Aruba of Curaçao. Door de tussenlanding wil de prijs nog wel eens zakken maar ben je natuurlijk wel wat langer onderweg!

De dag van vertrek naar Bonaire

Als je een vakantie gaat boeken dan zijn we toch snel geneigd om in het weekend, inclusief de vrijdag, te gaan boeken. Mocht het lukken probeer dan eens op de dinsdag of woensdag te gaan vliegen, dit scheelt je zeker nog extra geld! In het algemeen zijn dit de minst drukke vliegdagen waardoor de tickets vaak goedkoper worden aangeboden bij vliegmaatschappijen. 

Tip 1

Het moment van boeken van jouw vliegticket

Om zo goedkoop mogelijk uit te zijn met onze tickets, boeken wij deze het liefst 4 tot 6 maanden van te voren. het blijkt toch wel vaak dat dit de goedkoopste momenten zijn. Er zijn nog wel eens vliegmaatschappijen die door het jaar aanbiedingen geven, maar wij merkte dat dit toch vaak een marketing truc en niet anders dan wanneer je het op tijd boekt óf bij een andere vliegmaatschappij gaat boeken. De echte last minutes zoals we die vroeger kenden bestaan bijna niet meer. Dus gok hier niet teveel op.

Tip 2

Vliegen naar Bonaire

Met of zonder overstap op Curaçao

Mocht je naast Bonaire ook graag Curaçao willen zien dan kan het interessant zijn om een combinatie te maken tussen deze 2 eilanden. Het kan je veel vliegtijd schelen, door bijvoorbeeld rechtstreeks naar Curaçao te vliegen en van Bonaire rechtstreeks terug naar Nederland te vliegen. Ook wij hebben het al 2 keer gehad dat de tickets goedkoper waren dan een retour naar Bonaire. Je moet er nog wel rekening mee houden dat je nog een ticket tussen Bonaire en Curaçao moet kopen maar als je hiermee 2 vliegen in 1 klapt, dan is dat zeker de moeite waard!

Tip 3

Je hebt naar Bonaire de keuze uit 2 vliegtuigmaatschappijen

Er zijn twee vliegmaatschappijen, dus gebruik dat in jouw voordeel en vergelijk ten alle tijde KLM en TUI met hun prijzen, soms ben je bij de een goedkoper dan dan bij de andere. Staar je niet dood op de prijs die ze je laten zien. Achter deze prijs moet je vaak nog koffers bij boeken en stoelen reserveren! Klik dus even door en calculeer jouw beste prijs!

Tip 4

Boek je vakantie naar Bonaire niet als groep

Voorbeeld, je vliegt met een groep van vijf man. Dan kan het voordeliger zijn om vijf losse vliegtickets te boeken.
Stel, je wilt boeken met vijf personen in een reservering, de vliegmaatschappij heeft nog maar drie goedkopere stoelen en meerdere duurdere stoelen beschikbaar, dan zal de vliegmaatschappij jou een pakket met de duurdere stoelen aanbieden.
Dit kan je dus omzeilen door losse tickets te boeken. Houdt hierbij wel rekening dat je misschien niet bij elkaar zit!

Tip 5

Het verschil in vliegtijden

De vliegtijden verschillen niet heel veel van de 2 vliegmaatschappijen, bij beide heb je de keuze in 1 heenvlucht en 1 terugvlucht. Maar als je geen voorkeur voor vliegmaatschappij hebt en je flexbel bent in de vliegtijden, dan is het interessant voor je om de tijden en de bijbehorende kosten met elkaar te vergelijken. Net dat uurtje later vliegen kan echt geld schelen. 

Tip 6

Stel een prijsalarm in

Weet je al ruim op tijd dat je naar Bonaire wilt vliegen en heb je nog even de tijd om de ticket ook daadwerkelijk te boeken? Stel dan via Skyscanner een prijsalarm in. Je kan de prijsalarm instellen op jouw max aan budget, waarna je een update krijgt zodra een ticket van een vliegmaatschappij binnen het budget komt te vallen. Dit is een heerlijke manier om lui geld besparen!

Tip 7

Beste periode om naar Bonaire te vliegen

De beste periode om naar Bonaire te vliegen is van januari tot en met mei. In deze maanden ligt de temperatuur op het eiland rond de 30 graden en er zijn bijna geen regendagen. Moeten we ook wel eerlijk zeggen dat het hele jaar door de temperatuur rond de 30 graden is op het eiland. Alleen zijn er periodes waarbij het vaker windstil is waardoor de gevoelstemperatuur veel hoger ligt.

 

Vanaf september start het regenseizoen op Bonaire, in deze periode ( t/m december) is de kans dat je een (tropische) bui tegenkomt toch ietsjes groter. Het heet een regenseizoen maar je kan het net zo goed een nattere seizoen noemen omdat het zeker niet continu regent. De tropische buien zijn voornamelijk in de nacht en als ze ook overdag plaats vinden dan zijn ze vaak ook nog eens kort. Daarbij kan een regenbui op zijn tijd met temperaturen van ver boven de 30 graden ook heel erg lekker zijn.

Het andere grote voordeel van een tropische bui op zijn tijd is dat Bonaire zich prachtig omtovert tot een mooi groen eiland. Zo zitten er toch nog voordelen aan dat hemelwater!

Extra tip: het schijnt dat het goedkoopste moment om een vliegticket te boeken op de dinsdag na 20:00 uur is. Geen garantie uiteraard, maar probeer het zeker een keer uit!

Wat zijn de verschillen tussen TUI en KLM

Weet je nog niet zeker met welk vliegvaartsmaatschappij je wilt vliegen naar Bonaire? We hebben met beide vaker gevlogen en we zijn ook echt tevreden over beide opties om je vakantie mee te starten.
Als je puur naar de prijs kijkt, dan was het vroeger wel een stuk makkelijker om je keuze te maken, KLM stond toen toch meer bekend om haar hogere prijzen met hogere service dus als je extra service wilde dan koos je voor KLM, wilde je goedkoper vliegen en dat het ok is om een andere service dan KLM te krijgen dan vloog je met TUI. Maar TUI is hier de afgelopen jaren sterk in veranderd en komt qua prijs in ieder geval in dezelfde klasse te staan en ook qua service.

Om het makkelijker en overzichtelijker voor je te maken zetten we de verschillen onderstaand op een rij:

Vliegen naar Bonaire.webp

Eten en drinken tijdens de vlucht

Zowel bij KLM als bij TUI zit al het eten, drinken en de snacks inclusief in de ticket en hoef je in de basis niet extra bij te betalen. Het verschil zit er wel in dat je bij KLM ook een wijntje of biertje kan bestellen in de prijs en dat je bij TUI hier extra voor betaald. Dit geldt ook voor de snacks, bij KLM kan je de hele vlucht door om een snack vragen, bij TUI kan dit ook maar wel tegen betaling als je een extra snack wilt naast de standaard service.

Duur van de vlucht naar Bonaire

Je kan rechtstreeks vliegen naar Bonaire. Beide vliegvaatmaatschappijen vliegen zowel rechtstreeks als met een overstap.

TUI vliegt buiten donderdag en zondag om elke dag 1 keer naar het eiland. Voor de heenvlucht verschilt het per dag of ze rechtstreeks vliegen of via Curaçao/Dominicaanse Republiek, de terugvlucht is altijd met overstap op het vliegveld van Curaçao of via Punta Cana, Domnicaanse Republiek. Een rechtstreekse vlucht naar Bonaire is ongeveer 10,5 uur, met overstap is de duur ongeveer 12 uur.

KLM vliegt elke dag van Amsterdam Schiphol naar Bonaire met overstap op Aruba. De terugvlucht van Bonaire naar Amsterdam is altijd rechtstreeks met KLM. Een rechtstreekse vlucht van Bonaire is 9 uur en 20 minuten, met overstap duurt de vlucht ongeveer 12 uur.

Jouw bagage naar Bonaire

Bij zowel KLM als TUI moet je er rekening mee houden dat er bijna altijd nog kosten voor de koffers bovenop de ticketprijs bij komen, en vergis je vervolgens niet in de prijs die ze hier voor rekenen. Sta dus niet direct al te juichen wanneer je een relatief goedkoop vliegticket hebt gevonden en klik eerst even alle stappen goed door.

Wanneer je bij KLM wilt boeken krijg je de optie om, tegen meerprijs, te kiezen tussen verschillende voorwaarden waarop je ticket is gebaseerd. Het kan voor jou, in soms specifieke situaties, voordeliger zijn om je tickets met bepaalde voorwaarden te kopen:

Light

Standard

1 stuk handbagage en 1 persoonlijke item (12 kg totaal)

1 stuk handbagage en 1 persoonlijke item (12 kg totaal)

X Geen ingecheckte bagage inbegrepen

X Geen gratis stoelkeuze vóór het inchecken

Ticketwijzigingen toegestaan (tegen een toeslag van EUR 200 + eventueel tariefverschil)

1 stuk(s) ruimbagage (23 kg per stuk)

X Geen gratis stoelkeuze vóór het inchecken

Ticketwijzigingen toegestaan (tegen een toeslag van EUR 200 + eventueel tariefverschil)

X Geen teruggave van kosten

X Geen teruggave van kosten

Standard Plus

1 stuk handbagage en 1 persoonlijke item (12 kg totaal)

1 stuk(s) ruimbagage (23 kg per stuk)

Economy Comfort stoel

Ticketwijzigingen toegestaan (tegen een toeslag van EUR 200 + eventueel tariefverschil)

X Geen teruggave van kosten

Flex

1 stuk handbagage en 1 persoonlijke item (12 kg totaal)

1 stuk(s) ruimbagage (23 kg per stuk)

Stoelkeuze vóór het inchecken

Ticketwijzigingen toegestaan (je betaald alleen mogelijk het tariefverschil)

 Terugbetaling mogelijk als je annuleert vóór de 1e vlucht van je reis.

Hoeveel beenruimte wanneer je vliegt met TUI of KLM

Zowel TUI als KLM bieden verschillende opties in beenruimte in de verschillende vliegklasse, samengevat geeft dat de volgende opties bij de vliegvaatmaatschappijen:

TUI

 • Standaard Economy stoel: 71 cm

 • Economy Comfort stoel: 78 cm

 • Deluxe: 106 cm 

KLM

 • Standaard Economy stoel: 76 cm

 • Economy Comfort stoel: 81 cm

 • Business Class:  83,5 cm

 • Premium Comfort Class: 93 cm

het entertainment aan boord

Zowel KLM als TUI bieden beide een entertainmentsysteem aan door middel van een schermpje in de stoel voor je. Beide hebben diverse mogelijkheden in films, series, spelletjes e.d. maar we moeten wel zeggen dat KLM een uitgebreider aanbod hierin. Er is zoveel te zien dat er altijd wel wat nieuws voor je inzit.
Ook netjes is dat beide vliegvaatmaatschappijen oortjes aanbieden voor gebruik van het systeem.

Tip: wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete series en films kan bekijken tijdens de vlucht, download deze voordat je gaat vliegen en bekijk deze via je laptop, tablet of telefoon!

Vliegen met TUI naar Bonaire

Wil jij met TUI naar Bonaire vliegen, dan ga je met de Boeing 878 Dreamliner richting het Caribische eiland. De luchtkwaliteit in de Boeing 878 Dreamliner is gigantisch verbeterd t.o.v. voorgaande vliegtuigen, hierdoor kom je veel minder suf het vliegtuig uit. Heerlijk toch, dan kan je direct met meer energie genieten van het Caribische eiland. Bij TUI werken ze met 3 verschillende pakketten:

Vliegen naar Bonaire
Vliegen naar Bonaire

Vliegen met TUI: Economy

 • Beenruimte 71 tot 74 centimeter.

 • Ruimbagage per persoon, tegen betaling.

 • Je stoel reserveren & online inchecken tegen betaling.

 • 24 uur voor vertrek van de vlucht online inchecken.

 • Entertainment tijdens de vlucht inbegrepen.

 • Maaltijd & snacks tijdens de vlucht inbegrepen.

 • Kussen & deken tijdens de vlucht inbegrepen.

Vliegen met TUI: Comfort

 • Beenruimte 86 centimeter.

 • Ruimbagage per persoon, tegen betaling.

 • Je stoel reserveren & online inchecken tegen betaling.

 • 24 uur voor vertrek van de vlucht online inchecken.

 • Entertainment tijdens de vlucht inbegrepen.

 • Maaltijd met drankjes en een snack tijdens de vlucht inbegrepen.

 • Kussen & deken tijdens de vlucht inbegrepen.

Vliegen met TUI: Deluxe

 • Beenruimte 106 centimeter.

 • Ruimbagage van 40 kilogram per persoon inbegrepen.

 • Je stoel reserveren & online inchecken inbegrepen.

 • 24 uur voor vertrek van de vlucht online inchecken.

 • Je hebt een eigen incheckbalie.

 • Je kunt gebruikmaken van de Fast Line, zo vermijdt je wachtrijen.

 • Toegang tot de Schiphol Lounge.

 • Entertainment tijdens de vlucht inbegrepen.

 • Deluxe maaltijden tijdens de vlucht inbegrepen.

 • Drankjes & Snacks tijdens de vlucht inbegrepen.

 • Deluxe Kussen & deken tijdens de vlucht inbegrepen.

 • Verzorgingskit, tijdens nachtvluchten.

Wat zijn de voordelen om te kiezen voor TUI

Vliegen met TUI biedt jou meerdere voordelen, ben jij op zoek naar een comfortabele vlucht en een georganiseerde reis of wil je een vliegticket los boeken? Wij hebben de belangrijkste voordelen van TUI voor jou op een rijtje gezet:

 1. All-inclusive pakketreizen: TUI staat natuurlijk bekend om zijn all-inclusive vakantiepakketten, waardoor jij één totaalprijs betaald voor de vlucht, de accommodatie, transfers of huurauto. Dit geeft jou als vakantieganger het gemak, rust en duidelijkheid over de vakantieplanning. Je hoeft je geen zorgen te maken over diverse losse boekingen en deze allemaal te moeten contacten voorafgaand aan jouw vakantie.
   

 2. Comfortabele vluchten: TUI beschikt over de moderne vliegtuigen en biedt comfortabele vluchten aan jou als passagier. Je kunt genieten van ruime stoelen, entertainment aan boord en vriendelijk personeel dat ervoor zorgt dat jouw vakantie in het vliegtuig al begint.
   

 3. Flexibele reismogelijkheden: TUI biedt flexibele reismogelijkheden, waaronder de keuze tussen verschillende aantal verblijfsdata, vertrekdata en kamertypes. Hiermee kan je jouw vakantie aanpassen aan je eigen specifieke wensen.
   

 4. Betrouwbare luchtvaartmaatschappij: TUI werkt samen met ervaren en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen om de vluchten die ze eventueel uitbesteden. Je kunt vertrouwen op de professionaliteit en veiligheid van deze maatschappijen, wat zeker meehelpt aan een zorgeloze vlucht.
   

 5. Uitgebreide klantenservice: TUI heeft een uitgebreide klantenservice. Het personeel staat klaar om jou te ondersteunen bij vragen, verzoeken of onvoorziene omstandigheden tijdens je vakantie.

Vliegen naar Bonaire

Vliegen met KLM naar Bonaire

KLM staat natuurlijk bekend om hun geweldige service waarbij je o.a. niets tekort komt op het gebied van eten en drinken. Naast de standaard maaltijden worden er diverse (gratis) snacks/tussendoortjes aangeboden. Je komt geheid met een goed gevulde maag het vliegtuig uit! KLM werkt met 2 verschillende pakketten:

Vliegen naar Bonaire
Vliegen naar Bonaire

Vliegen met KLM: Economy Class

 • Beenruimte 79 centimeter.

 • Beenruimte is tegen extra kosten te upgraden naar 89 centimeter (Comfort-Stoel).

 • Warmte maaltijd met salade en een toetje tijdens de vlucht.

 • Drankjes & Snacks zijn tijdens de vlucht inbegrepen.

 • Kindermaaltijd (24u voor vertrek reserveren).

 • Entertainment inbegrepen.

 • Tegen betaling is er wifi in het vliegtuig.

Vliegen met KLM: Business Class

 • Full-flat stoel.

 • Stroomvoorziening in de stoel met privacy scherm.

 • Entertainment inbegrepen.

 • Stoel altijd bij het raam of bij het gangpad.

 • Extra opbergruimte.

 • Luxe maaltijd tijdens de vlucht.

 • Kindermaaltijd (24 uur voor vertrek reserveren).

 • Ruimbagage 2x 32 kilogram inbegrepen.

Wat zijn de voordelen om te kiezen voor KLM

Vliegen met KLM biedt jou meerdere voordelen, met een variatie van uitstekende service aan boord tot de nieuwste vliegtuigen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen voor jou als reiziger van vliegen met KLM:

1. Hoogwaardige Service: KLM staat bekend om zijn geweldige service aan boord. Je kunt genieten van vriendelijk personeel, oog voor detail en een aangename vliegervaring.

2. Moderne Vloot: KLM beschikt over een moderne en geavanceerde vloot van vliegtuigen met moderne voorzieningen en comfortabele stoelen.

3. Comfortabele Cabine-Indeling: KLM biedt verschillende cabineklassen, waaronder Economy Class en World Business Class.

4. Innovatieve faciliteiten: KLM investeert veel in innovatieve diensten en faciliteiten. Dit omvat entertainment opties aan boord, vaak is er (tegen betaling) wifi aan boord en andere moderne voorzieningen.

5. Flying Blue Programma: KLM biedt het Flying Blue-loyaliteitsprogramma, waarmee jij miles kunt verdienen en inwisselen voor upgrades, gratis vluchten en andere voordelen.

Met Corendon naar Bonaire

Ben jij de druk om plannen te maken om naar Bonaire te vliegen, dan is de samenwerking tussen Corendon en KLM misschien wel de uitkomst voor jou. Corendon biedt het hele jaar door vluchten aan naar Bonaire, het is dus niet zo dat het seizoensgebonden vluchten zijn. Corendon neemt gedurende het jaar, per vlucht, een bepaald aantal stoelen af bij KLM. Dus ook jou plekje kan verzekerd zijn!

Met de samenwerking tussen Corendon en KLM wordt vliegen naar Bonaire een prachtige start van jouw vakantie. Of je nu op zoek bent naar flexibele vluchttijden of het gemak van een pakketreis, met Corendon kan jij volledig genieten van een droomvakantie naar Bonaire.

Vliegen naar Bonaire

Dan is er naast de twee bekende grote vliegmaatschappijen nog een derde mogelijkheid om een pakketreis te boeken naar Bonaire! Bij Corendon kan je tegenwoordig ook jouw vakantie boeken richting het prachtige Bonaire. Ze voeren de vluchten uit in samenwerking met KLM. Dus wanneer jij je vliegticket boekt via Corendon, boek je direct een vliegticket met KLM, een accommodatie en eventueel een huurauto erbij. Het los boeken van een vliegticket behoort niet tot de opties. Hiervoor zal je toh moeten teruggrijpen op de tickets van KLM en TUI.

De prijzen van vliegtickets naar Bonaire vergelijken

Je kunt ook de prijzen van alle vluchten naar Bonaire vergelijken en krijg je de prijzen alle vliegtuigmaatschappijen onder elkaar, en kan je ze sorteren op prijs, vluchtduur en eventueel het moment van vertrek.

Wil je dus een duidelijk overzicht, de goedkoopste tickets en kunnen vergelijken, typ dan voorkeursdata jouw vakantie in Skyscanner of Tix en weet je weet binnen een paar tellen waar je aan toe bent!

Hoe boek je een vliegticket naar Bonaire met Tix

Een van onze favoriete prijsvergelijkers is TIX, ze werken samen met de grotere vliegmaatschappijen waardoor de vergelijkingen die TIX maakt eerlijk en betrouwbaar zijn. Tix en Skyscanner werken in grote lijnen hetzelfde. Het grote verschil is dat je je vliegticket echt op de website van TIX en dus bij TIX zelf boekt en niet wordt doorverwezen naar de vliegticket aanbieder / vliegtuigmaatschappij. Wij vinden het een hele overzichtelijke en eenvoudige manier van het vinden van jouw tickets, alle kosten worden beschreven en je komt niet voor verrassingen te staan. Om het jou nog makkelijker te maken, hebben we alle stappen voor je uitgeschreven.

Ga naar de website van TIX.
 

 1. Vul je reisinformatie in: Vul "Bonaire" in als je bestemming en selecteer je de gewenste vertrekplaats (Amsterdam Schiphol), jouw favoriete vakantiedata en het aantal reizigers. Klik op 'Zoeken'.
   

 2. Bekijk de zoekresultaten: Tix doorzoekt nu de verschillende luchtvaartmaatschappijen en reiswebsites om beschikbare vluchten te vinden. Je kunt de zoekresultaten filteren op basis van prijs, vertrektijd, aantal tussenstops en andere criteria.
   

 3. Kies de vlucht die het beste bij jouw voorwaarde past: Scroll door de verschillende opties en kies de vlucht die het beste bij jouw voorkeuren en budget past.
   

 4. Optioneel maak je een Tix-account aan: Als je nog geen Tix-account hebt, kun je ervoor kiezen er een aan te maken. Dit is voornamelijk bedoelt om in de toekomst makkelijker jouw vliegtickets te kunnen boeken. Voor jouw boeking naar Bonaire heeft het nog geen voordelen.
   

 5. Voltooi de boeking: Nadat je de vlucht naar Bonaire hebt geselecteerd, volg je de instructies om je boeking te voltooien. Je zult de nodige persoonlijke en betalingsgegevens moeten invullen.
   

 6. Bevestiging en e-ticket: Nadat je je boeking hebt voltooid ontvang je een bevestiging per e-mail met alle details van je vlucht. Controleer deze informatie altijd zorgvuldig, mocht er onverhoopt toch iets niet kloppen is dit het moment om de klantenservice van TIX te contacten. Je ontvangst naast de bevestiging ook een e-ticket. Deze ontvang je in jouw e-mail inbox.

  Nu hoef je alleen nog maar te wachten tot je kunt vertrekken naar Bonaire!

Vliegen naar Bonaire

Hoe boek je een vliegticket naar Bonaire via Skyscanner

 1. Ga naar de website van Skyscanner.
   

 2. Vul je reisinformatie in: Op de startpagina voer je "Bonaire" in als je bestemming en je kiest je vertrekplaats (Amsterdam Schiphol) en jouw vakantiedata. Klik op 'Zoeken'.
   

 3. Bekijk de zoekresultaten: Skyscanner doorzoekt nu alle luchtvaartmaatschappijen en reiswebsites om de beschikbare vluchten te tonen. Je kunt de zoekresultaten filteren op basis van prijs, vertrektijd, aantal tussenstops en andere criteria.
   

 4. Kies de voor jou beste vlucht: Zoek door de verschillende opties en kies de vlucht die het beste bij jouw voorkeuren en budget past.
   

 5. Kies de aanbieder die het best bij jou aansluit: Wanneer je een geschikte vlucht hebt gevonden, klik je op de knop om door te gaan naar de website van de luchtvaartmaatschappij of het reisbureau dat de vlucht aanbiedt.
   

 6. Voltooi de boeking: Op de website van de aanbieder vul je de benodigde informatie in en voltooi je het boekingsproces. Zorg ervoor dat je alle vereiste gegevens correct invoert, dit om problemen, kosten of onnodig wachten bij het inchecken te voorkomen.
   

 7. Ontvang je bevestiging: Na het succesvol afronden van de boeking ontvang je een bevestiging per e-mail met alle details van je vlucht. Controleer deze gegevens zorgvuldig.

Vliegen naar Bonaire

Wij vinden het boeken van een vliegticket naar Bonaire met Skyscanner simpel en overzichtelijk. Skyscanner geeft je in één overzicht duidelijk weer wat voor jou de goedkoopste vliegtickets zouden zijn. Om het voor jou nog een beetje makkelijker te maken, hebben wij de stappen voor je uitgeschreven:

Houd er wel rekening mee dat Skyscanner zelf geen vluchten verkoopt, het is een zoekmachine om de beste deals van verschillende aanbieders weer te geven. Zij voorzien niet in de vluchten, wanneer je dus een vlucht boekt doe je dat bij de aanbieder van de tickets. Niet bij Skyscanner.

Wat ons betreft een hele goede en betrouwbare manier van het vergelijken van vliegtickets. Pas wel op dat je niet te lang blijft zoeken naar de beste tickets, want de gouden regel blijft, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de tickets, twijfel dus niet te lang, maar Skyscanner is een platform wat zij zeker aanraden!

Veel plezier met het boeken van jouw vlucht naar Bonaire

Nu je alles weet hoe jij het best en zo goedkoop mogelijk een ticket kan boeken hoef je je geen zorgen meer te maken dat je teveel betaald voor jouw reis naar Bonaire! Enige waar jij je nog druk over hoeft te maken is: Mind Your Step, bij de roltrappen van Schiphol!

bottom of page