top of page

Goedkope vliegtickets naar Bonaire!

Het is niet makkelijk om goedkope vliegtickets naar Bonaire te boeken, en wees eerlijk, vaak zijn de tickets toch een flinke hap uit jouw vakantiebudget! Maar met sommige kleine trucjes, heb je soms kans dat je tientallen euro's kan besparen. Om deze tickets te vinden hebben we de beste tips voor jou verzameld!

Goedekope vliegtickets naar Bonaire

De dag van vertrek

Je zou het niet verwachten, want wat maakt het nou uit of het vliegtuig op maandag op stijgt of op een andere dag in de week. Nou het maakt wel degelijk uit. Kies ervoor om te vliegen op de dinsdag, de woensdag of zaterdag. Dit zijn de dagen voor vliegmaatschappijen waar er minder zakelijke passagiers aan boord zijn. Omdat het rustiger is in de vliegtuigen zullen de vliegtickets dus al snel dalen in prijs. Want de vliegmaatschappij zit echt niet te wachten op lege stoelen!


Het moment van boeken

Dit kan een lastige zijn voor mensen die vanuit hun werkgever pas laat een akkoord krijgen op hun vakantie. Hoe langer jij wilt genieten van de vakantievoorpret, met andere woorden, hoe vroeger je jouw ticket boekt, hoe goedkoper de ticket is. De echte last minutes zoals we die vroeger kenden bestaan bijna niet meer. Dus gok hier niet teveel op.Vertrek op de minst voor de hand liggende tijd

Hoe moeilijker het voor de vliegmaatschappijen is om het vliegtuig vol te krijgen hoe goedkoper het ticket. Wie wil er nou midden in de nacht vertrekken? Juist, minder mensen dan de vluchten rond het middaguur! Boek dus jouw ticket op het tijdstip waarvan je weet dat die minder in trek is bij jouw medereizigers!

Vliegtickets naar Bonaire

Enkele reis of toch een retourtje?

Net als zoveel dingen in het leven krijg je, wanneer je ergens moeite in stopt, er meer voor terug! Zo is het ook met vliegtickets boeken. Het kan natuurlijk heel makkelijk zijn om een retourtje te boeken, stoelen te reserveren en zonder verder na te denken jouw vakantie te boeken. Maar het boeken van 2 keer een enkeltje, met goed zoekwerk, kan jou zo maar een flink aantal euro's schelen!

Je hebt naar Bonaire de keuze uit 2 vliegmaatschappijen

Er zijn twee vliegmaatschappijen, dus gebruik dat in jouw voordeel en vergelijk ten alle tijde KLM en TUI met hun prijzen, soms ben je bij de een goedkoper dan dan bij de andere. Staar je niet dood op de prijs die ze je laten zien. Achter deze prijs moet je vaak nog koffers bij boeken en stoelen reserveren! Klik dus even door en calculeer jouw beste prijs!Niet boeken als groep

Voorbeeld, je vliegt met een groep van vijf man. Dan kan het voordeliger zijn om vijf losse vliegtickets te boeken. Stel, je wilt boeken met vijf personen in een reservering, de vliegmaatschappij heeft nog maar drie goedkopere stoelen en meerdere duurdere stoelen beschikbaar, dan zal de vliegmaatschappij jou een pakket met de duurdere stoelen aanbieden. Dit kan je dus omzeilen door losse tickets te boeken. Houdt hierbij wel rekening dat je misschien niet bij elkaar zit!


Tijd = Geld

Natuurlijk het laatste wat je wilt wanneer je op vakantie gaat, of juist weer terug naar huis na een geweldige tijd op Bonaire, juist, vertraging! Ben je meer dan drie uur vertraagd en is dit de schuld van de vliegmaatschappij heb je een grote kans dat jouw vertraging jouw geld op levert! Houd rekening met een bedrag tussen de 250 en 600 euro per ticket!


Vergeet je ons niet te taggen op jouw socials wanneer jij in het vliegtuig zit met de goedkoopst mogelijke tickets? #intobonaire
bottom of page