top of page

Welk vliegticket naar Bonaire kies jij?

Wij kennen het gevoel, even weg willen uit Nederland, de (eventuele) kou achter je laten en vanaf het moment van boeken al helemaal in de vakantiekriebels komen. Het uitkijken naar een vakantie, wat een gelukzalig gevoel.

Om het moment van boeken zo ontspannend mogelijk voor je te maken, hebben wij alle praktische informatie omtrent het boeken van de vliegtickets naar Bonaire uitgezocht & voor jou uitgeschreven. Zo mis je niets en kan je zonder stress jouw ticket boeken!

Vliegtickets naar Bonaire

Vliegtickets naar Bonaire

Wanneer je op zoek bent naar vliegtickets naar Bonaire, dan zal je er al snel achter komen dat er vanuit Nederland maar 1 mogelijke vliegveld is om vanaf te vertrekken, Amsterdam Schiphol Airport. Je hoeft dus niet te zoeken naar vluchten vanaf Rotterdam, Eindhoven of de andere luchthavens. Dat maakt het alvast wat overzichtelijker! Vanuit Schiphol Amsterdam Airport zijn er twee vliegmaatschappijen die deze vluchten aanbieden: TUI & KLM. Aan jou natuurlijk de keuze met welke vliegmaatschappij je liever vliegt.


De vliegtijd van een rechtstreekse vlucht naar Bonaire is gemiddeld 9 uur, ook wel drie keer de film The Irisman of 13 afleveringen La Casa de Papel. Zo valt het allemaal best mee.


Houd er rekening mee dat wanneer je een tussenlanding hebt op Aruba of Curaçao, je vluchttijd wordt verlengt met 2 à 3 uur. Kijk dan net even die extra aflevering van jouw meest favoriete serie of lees het laatste hoofdstuk van je boek nog uit. Want uiteindelijk is het vliegen al de start van jouw vakantie. Even geen telefoon, niet bereikbaar zijn, geen social media maar wel stewards om je heen die jou de hele vlucht bedienen om er een geweldige vlucht van te maken. Dus zit klaar voor een ontspannen start van jouw vakantie en kom uitgerust op het eiland aan!


Lees ook: Een scooter huren op Bonaire - met 10% korting via de link in de blog!


Goedkope tickets naar Bonaire?

Wij Nederlanders zijn en blijven natuurlijk wel ‘koopjesjagers’, dus wanneer je zo goedkoop mogelijk naar Bonaire wilt vliegen zal je jezelf vooral moeten toespitsen tot het vliegen in de maand januari. Over de laatste jaren gezien is gebleken dat deze maand de goedkoopste maand is, je boekt dan al een vliegticket van rond de € 350,-

Ook kan het in de prijs schelen om met een tussenlanding te vliegen op de eilanden Aruba of Curaçao. Door de tussenlanding wil de prijs nog wel eens zakken maar ben je natuurlijk wel wat langer onderweg!


Tip | Er gaat een verhaal rond dat het goedkoopste moment om een vliegticket te boeken op de dinsdag na 20:00 uur is. Geen garantie uiteraard, maar probeer het zeker een keer uit!


Beste periode om naar Bonaire te gaan?

Hoe fijn is het, financieel gezien, dat de beste periode om naar Bonaire te vliegen van januari tot en met mei is. In deze maanden ligt de temperatuur op het eiland rond de 30 graden en er zijn bijna geen regendagen. Moeten we ook wel eerlijk zeggen dat het hele jaar door de temperatuur rond de 30 graden is op het eiland. Alleen zijn er periodes waarbij het vaker windstil is waardoor de gevoelstemperatuur veel hoger ligt.


Vanaf september start het regenseizoen op Bonaire, in deze periode ( t/m december) is de kans dat je een (tropische) bui tegenkomt toch ietsjes groter. Het heet een regenseizoen maar je kan het net zo goed een nattere seizoen noemen omdat het zeker niet continu regent. De tropische buien zijn voornamelijk in de nacht en als ze ook overdag plaats vinden dan zijn ze vaak ook nog eens kort. Hoewel een regenbui op zijn tijd met temperaturen van ver boven de 30 graden ook heel erg lekker kan zijn.

Het andere grote voordeel van een tropische bui op zijn tijd is dat Bonaire zich prachtig omtovert tot een mooi groen eiland. Zo zitten er toch nog voordelen aan dat hemelwater!

Vliegen met TUI naar Bonaire.

Wil jij met TUI richting Bonaire vliegen, dan ga je met de Boeing 878 Dreamliner richting het Caribische eiland. De luchtkwaliteit in de Boeing 878 Dreamliner is gigantisch verbeterd t.o.v. voorgaande vliegtuigen, hierdoor kom je veel minder suf het vliegtuig uit. Heerlijk toch, dan kan je direct met meer energie genieten van het Caribische eiland. Bij TUI werken ze met 3 verschillende pakketten:

Economy Pakket

- Beenruimte 71 tot 74 centimeter. - Ruimbagage per persoon, tegen betaling. - Je stoel reserveren & online inchecken tegen betaling. - 24 uur voor vertrek van de vlucht online inchecken. - Entertainment tijdens de vlucht inbegrepen. - Maaltijd & snacks tijdens de vlucht inbegrepen. - Kussen & deken tijdens de vlucht inbegrepen.

Comfort Pakket

- Beenruimte 86 centimeter. - Ruimbagage per persoon, tegen betaling. - Je stoel reserveren & online inchecken tegen betaling. - 24 uur voor vertrek van de vlucht online inchecken. - Entertainment tijdens de vlucht inbegrepen. - Maaltijd met drankjes en een snack tijdens de vlucht inbegrepen. - Kussen & deken tijdens de vlucht inbegrepen.

Deluxe Pakket

- Beenruimte 106 centimeter. - Ruimbagage van 40 kilogram per persoon inbegrepen. - Je stoel reserveren & online inchecken inbegrepen. - 24 uur voor vertrek van de vlucht online inchecken. - Je hebt een eigen incheckbalie. - Je kunt gebruikmaken van de Fast Line, zo vermijdt je wachtrijen. - Toegang tot de Schiphol Lounge. - Entertainment tijdens de vlucht inbegrepen. - Deluxe maaltijden tijdens de vlucht inbegrepen. - Drankjes & Snacks tijdens de vlucht inbegrepen. - Deluxe Kussen & deken tijdens de vlucht inbegrepen. - Verzorgingskit, tijdens nachtvluchten.


Vliegtickets Bonaire, Goedkope vliegtickets Bonaire, Vliegtickets naar Bonaire

Naast dat TUI losse vliegtickets aanbiedt, kan je ook volledige pakketten boeken. Je regelt dan in één keer de vlucht, de transport op Bonaire van het vliegveld naar jouw accommodatie en de accommodatie zelf.Vliegen met KLM naar Bonaire

KLM staat natuurlijk bekend om hun geweldige service waarbij je o.a. niets tekort komt op het gebied van eten en drinken. Naast de standaard maaltijden worden er diverse (gratis) snacks/tussendoortjes aangeboden. Je komt geheid met een goed gevulde maag het vliegtuig uit! KLM werkt met 2 verschillende pakketten:

Economy Class

- Beenruimte 79 centimeter. - Beenruimte is tegen extra kosten te upgraden naar 89 centimeter (Comfort-Stoel). - Warmte maaltijd met salade en een toetje tijdens de vlucht. - Drankjes & Snacks zijn tijdens de vlucht inbegrepen. - Kindermaaltijd (24u voor vertrek reserveren). - Entertainment inbegrepen. - Tegen betaling is er wifi in het vliegtuig. - Ruimbagage 23 kilogram inbegrepen.

Business Class

- Full-flat stoel. - Stroomvoorziening in de stoel met privacy scherm. - Entertainment inbegrepen. - Stoel altijd bij het raam of bij het gangpad. - Extra opbergruimte. - Luxe maaltijd tijdens de vlucht. - Kindermaaltijd (24 uur voor vertrek reserveren). - Ruimbagage 2x 32 kilogram inbegrepen.

Vliegtickets Bonaire, Goedkope vliegtickets Bonaire, Vliegtickets naar Bonaire

Wist je dat KLM een samenwerking is aangegaan met Corendon? Hier kan je nu ook volledig verzorgde vakanties boeken richting Bonaire, maar vlieg je dus met KLM! Kijk hier snel naar de volledige pakketten van Corendon/KLM.


Nu is het aan jou!

Met welke vliegmaatschappij wil jij het liefst vliegen en hoeveel comfort zou jij willen tijdens jouw vlucht? Check gelijk de de beschikbaarheid van jouw voorkeur & boek via KLM of TUI! Veel plezier met het regelen van de eerste stap!

Tip | Wil je zelf de beste vliegtickets vinden via een vergelijkingssite? Dan kun je het beste terecht bij Skyscanner!


Wil je naast je vliegtickets ook direct o.a. je accommodatie, autoverhuur en andere zaken regelen. Werp dan vooral een blik op Regel je reis, waar we dit zo makkelijk mogelijk voor je proberen te maken.


bottom of page