top of page
Vliegen van Curacao naar Bonaire.webp

Vliegen van Curaçao naar Bonaire

Vliegen van Curaçao naar Bonaire

Er zijn meerdere vliegmaatschappijen die vluchten uitvoeren tussen Curaçao en Bonaire. Voor ons is Divi Divi Air een persoonlijke favoriet. Je moet niet verwachten dat elke vlucht netjes op tijd vertrekt, we zijn natuurlijk niet voor niets op de Caribbean, maar de service die ze verlenen is voor een kleine maatschappij hartstikke netjes. Divi Divi Air is een lokale betrouwbare luchtvaartmaatschappij die met goed onderhouden vliegtuigen jou netjes van Curaçao naar Bonaire kunnen brengen!

Vliegen van Curacao naar Bonaire

Divi Divi Air: een lokale luchtvaartmaatschappij

Divi Divi Air is een familiebedrijf dat in 2000 is opgericht en vliegt sinds 2001 van en naar Bonaire. De luchtvaartmaatschappij is gevestigd op Curaçao en heeft een vloot van kleine turbopropvliegtuigen. Verwacht dus geen groot met jets gedreven vliegtuig, het is een kleinschalige vlieg maatschappij. Divi Divi Air is de enige luchtvaartmaatschappij die directe vluchten aanbiedt tussen Curaçao en Bonaire, zonder tussenstops dus!

Hoe lang duurt de vlucht

Divi Divi Air biedt directe vluchten tussen Curaçao en Bonaire aan. De vluchten vertrekken vanaf Hato Airport op Curaçao en komen aan op Flamingo Airport op Bonaire.
De vluchtduur is ongeveer 25 minuten. In totaal is het 77 keer per week mogelijk om (met verschillende maatschappijen) van Curaçao naar Bonaire te vliegen.

Wat kost een vliegticket van Curacao naar Bonaire

Omdat Divi Divi Air een kleinschalige maatschappij is, kunnen ze zeer goed concurreren met de prijzen ten opzichte van andere luchtvaartmaatschappijen. Boek je je tickets al ver van te voren kan je soms voor €50 euro per enkele reis al van Curaçao naar Bonaire vliegen!

Vliegen van Curacao naar Bonaire

Waar vind je de goedkoopste vliegtickets van Curaçao naar Bonaire?

Onze ervaring is dat je de meest voordelige vliegtickets zult vinden wanneer je de beschikbare vliegtickets met elkaar gaat vergelijken. Nu kan je natuurlijk zelf het internet gaan afstruinen, maar gelukkig kan het tegenwoordig ook een stuk makkelijker! 

Wanneer je naar de website van Skyscanner gaat en je jouw voorkeursdata en het aantal personen invult zullen zij alle beschikbare vluchten voor je uitzoeken. Vervolgens kan jij kiezen voor het tijdstip dat jou het best past.

Houdt je met het kiezen van jou vertrektijd rekening met de check-out tijd van jouw accommodatie op Curaçao en de check-in tijd op Bonaire? Wij willen altijd zo min mogelijk staan te wachten met onze koffers. Het liefst droppen we die direct in onze accommodatie om het eiland te gaan verkennen!

Vliegen van Curacao naar Bonaire

Veiligheidsmaatregelen

Bij het inchecken op de luchthaven moet je je legitimeren met een geldig paspoort of (voor locals) een ID-kaart. Je moet ook door een veiligheidscontrole.
Tijdens de vlucht gelden dezelfde regels die je ook treft in de vlucht naar het Caribisch gebied toe: Het dragen van een veiligheidsgordel en het uitschakelen van elektronische apparaten.

Vliegen van Curacao naar Bonaire

Tips voor een comfortabele vlucht

Ook al is het een korte vlucht, niets is fijner dan een comfortabele vlucht. Trek comfortabele kleding aan, neem wat drinken mee voor onderweg (koop dit na de beveiliging) en geniet ook vooral van het uitzicht, de eilanden zijn van bovenaf echt prachtig!

Voordelen van vliegen met Divi Divi Air op een rijtje:

Divi Divi Air biedt meerdere voordelen ten opzichte van andere luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden tussen Curaçao en Bonaire.
 

  • De vluchten zijn direct, waardoor je geen tijd kwijt bent aan overstappen of een eventuele tussenlanding op Aruba

  • De vluchtprijzen zijn zeer concurrerend, je moet echt je best doen om een goedkoper ticket elders te vinden.

  • De luchtvaartmaatschappij is gevestigd op Curaçao, waardoor je makkelijker contact kunt opnemen met de klantenservice.

  • Divi Divi Air is een familiebedrijf, voor een kleine onderneming ze hebben hun vloot echt goed op orde.

bottom of page