top of page

Boek jouw vakantie naar Bonaire in één keer

Ben jij de persoon van de korte klap, en boek jij het liefst jouw vliegtickets, accommodatie én transfer van de luchthaven naar de accommodatie of een huurauto in één keer? Ook dat kunnen wij begrijpen en daar denken we ook graag met jou in mee. Het scheelt je een hoop uren zoeken en misschien levert het uitzoeken van de 'perfecte' accommodatie en de 'beste' vliegtijden jou alleen maar onnodige stress op of je hebt er gewoonweg geen behoefte aan.


Kleinschalige locaties op Bonaire

Ben jij ook zo toe aan rust en ruimte en wil je in je vakantie weg van de massa? Heb jij niets liever dan een terrasje in de zon en genieten van de locale specialiteiten? Zijn grootschalige accommodaties, avonden vermaak en grote zwembaden met elke ochtend een wedstrijdje handdoek leggen niet aan jou besteed? Kijk dan vooral bij by June. Hierbij kan je heerlijk je eigen ritme bepalen op vakantie. Je boekt in 1 keer een vliegticket, accommodatie en huurauto. Dus geen verder uitzoekwerk, wat een heerlijkheid!

Alles in een keer boeken naar Bonaire

Ontdek, boek en relax

We hebben twee verschillende vliegmaatschappijen voor je uitgezocht die beide de optie aanbieden om een one-stop-shop deal te maken. Doe vooral je voordeel ermee!

TUI

Al vele jaren biedt TUI volledig verzorgde vakantiepakketten aan richting het prachtige Bonaire, je boekt dus geen losse vliegtickets of een losse accommodatie, je regelt direct alles in een keer. Het enige waar jij je druk om hoeft te maken is voor welke comfort je gaat tijdens de reis en vanuit welke accommodatie jij wilt gaan genieten van de zon!


Op het moment van schrijven heeft TUI een samenwerking met 18 accommodaties op Bonaire. Je zult hier alle mogelijkheden vinden, van all-inclusive tot jouw eigen appartement met eigen keuken. Wanneer je de site van TUI opent, kan je alle opties filteren tot jij de perfecte accommodatie hebt gevonden!


Lees ook op je gemak de recensies van andere reizigers door die je kunt vinden per accommodatie!


Corendon/KLM

Omdat Corendon zelf geen vluchten heeft richting Bonaire, is Corendon de samenwerking aangegaan met KLM. Hiermee gaan ze de concurrentie aan met de pakketreizen die TUI al een hele lange periode aanbiedt. Voordeel voor ons reizigers, hierdoor zijn de prijzen iets gezakt!


Wanneer je naar de site gaat van Corendon, kan je exact de gewenste filters toepassen die van jou van toepassing zijn. Denk hierbij aan prijsklasse, vakantiedata, accommodatie type etc. Op het moment van schrijven zijn er 12 accommodaties beschikbaar op de site van Corendon. Van Logies tot luxe Resorts. Voldoende keuze!


Of toch stap voor stap?

Het is een heerlijk gevoel, vind jouw accommodatie, vlucht én transfer en alles is geregeld. Geef jezelf wel de tijd om na te gaan of je alles in een keer wilt boeken, of jouw vakantie toch meer naar je eigen hand wilt zetten. Wanneer je alles los boekt, heb je toch net wat meer controle over jouw vliegtijden, locatie en vervoer! Kijk rond bij Regel Jouw Reis voordat je een besluit neemt!


Tip | Hou er rekening mee dat wanneer je alles in één keer boekt, er vaak geen huurauto in het pakket zit. Uiteraard kan je deze altijd alsnog los erbij boeken. Check onze blog hierover.


Tot snel op Bonaire! #intobonaire

Vakantie naar Bonaire, Vliegen naar Bonaire, Vliegtickets Bonaire
bottom of page