top of page
Landzeilen op Bonaire

Landzeilen op Bonaire

Landzeilen op Bonaire

Wanneer jij heerlijk aan het genieten bent van de zon op Bonaire is de wind misschien niet het meest ideale weerbeeld. Nu is er een perfecte activiteit waarop je de wind in je voordeel kunt gaan gebruiken! Landzeilen op Bonaire is de manier om van de wind jouw vriend te maken. Wanneer je vanuit Kralendijk richting Rincon rijdt kom je aan de rechterkant van de weg een prachtig aangelegde racebaan tegen. Het perfecte uitje op Bonaire om even flink aan je adrenaline te werken, je vrienden of familie verslaan en dit ze de rest van jouw vakantie er flink in te wrijven!

Landzeilen op Bonaire

Aan de winderige kant van het eiland, waar, juist door de wind, de omstandigheden het beste zijn om over het zand te racen in de speciale wind aangedreven karren, de Blokarts. Na een grondige veiligheids- en operationele briefing, krijg je ongeveer 50 minuten om tegen je vrienden, familie, hotelgenoten of de lokale buurman te racen.

Wat je kunt verwachten

De blokartbaan ligt op ongeveer 15 minuten van het centrum van Kralendijk aan de wilde en winderige kant van het eiland.

Als je aankomt bij de blokartbaan ben je eerst een kwartiertje de regels aan het doornemen en leggen ze je perfect uit hoe het zeilen met de blokarts werk. Zodra alles voor je duidelijk is kan je van start in jouw blokart! Het zeil van de blokart wordt aangepast op uw gewicht en vaardigheidsniveau, dan blijft het voor iedereen een eerlijke strijd.

Je hebt ongeveer vijftig minuten vaartijd voordat het tijd is om terug te komen naar de receptie voor een debriefing en discussie over "wie was de snelste!". Bij de receptie zijn drankjes te verkrijgen en eventueel wat leuke 'hebbedingen'.

Landzeilen op Bonaire

Ondertussen al enthousiast en klaar om je vrienden of familie te verslaan? We hebben het nog even voor je samengevat:

  • Echt een leuke activiteit voor avonturiers.

  • Je hebt absoluut geen ervaring nodig om een blokart te rijden/varen.

  • Neem vooral hotelgenoten, vrienden, familie mee, hoe meer zielen hoe meer vreugd!

  • De organisator voorziet in helmen, handschoenen en brillen.

  • Het perfecte uitje voor een winderige dag op Bonaire!

  • Tot 24 uur van te voren gratis te annuleren

Feiten over het landzeilen op Bonaire

In totaal duurt deze activiteit 2 uur.


Je hoeft je ook geen zorgen te maken wanneer het toch niet in jouw vakantieplanning past, je kunt tot 24 uur van te voren de activiteit annuleren zonder dat het jou geld kost.

Mocht het weer te slecht zijn om de activiteit doorgang te laten vinden kan je een nieuwe datum kiezen of je krijgt het volledig betaalde bedrag terug.

TripAdvisor review cijfer op basis van 330+ reviews: 5.0 van de maximaal 5 te behalen punten!

bottom of page