top of page

Washington Slagbaai Nationaal Park Tour

Wil je voor de afwisseling van de stranden en de zon, je laten onderdompelen in al de flora en fauna die Bonaire te bieden heeft? Breng dan zeker een dag door in Washington Slagbaai Nationaal Park onder begeleiding van een professionele gids. Met de gids ga je een dag lang van de 'standaard' route af en ga je op weg naar fantastische blowholes, heerlijke off-road wegen, flamingo's en totaal verlaten stranden. Wat wil je nog meer?

Washington Slagbaai National Park Tour

Met een professionele gids en een kleine groep mensen zal je gedurende de dag op zoek gaan naar wilde dieren, heerlijk snorkelen in de beschermde wateren rondom Bonaire of met een wandeling van 1 a 2 uur naar de hoogste berg, de Brandaris, beklimmen. Geniet vanaf de Brandaris van een panoramisch uitzicht. In de verte zie je Curaçao zelfs liggen! Maak je geen zorgen over een lege maag, je krijgt tijdens alle indrukken en avonturen, snacks en lunch en drankjes aangeboden.Naar het Nationaal Park

Mocht je op het eiland geen huurauto hebben, geen nood, je kan worden opgehaald bij jouw hotel, resort of appartement, of bij de haven van Bonaire. Tijdens de tour maak je sowieso gebruik van de 4x4 wagens van de gidsen en dus niet van de eventueel zelf gehuurde auto. Ook kan het handig zijn om je te laten ophalen vanaf jouw accommodatie, zodat je een eventuele alcoholische versnapering niet hoeft te laten staan.

Om het helemaal makkelijk te maken, alle tours worden gegeven in het Nederlands! Toch een mooie combinatie, een tropische bestemming met een Nederlands tintje.


Een dag vullend programma, een heerlijke afwisseling tussen de dagen strand, zon en zee, en een tour door het Washington Slagbaai Nationaal Park. Wil je alvast een voorproefje van het Nationaal Park? Lees onze blog!

Inbegrepen

  • Drankjes

  • Lunch

  • Snacks

  • Chauffeur en gids

  • Ophalen en afzetten bij accommodatie of

  • Ophalen en afzetten bij haven

  • Gebruik van snorkeluitrusting

Niet inbegrepen

Wat te doen in Bonaire, Snorkelen op Bonaire, Activiteiten op Bonaire

Vergeet je ons op jouw socials niet te taggen @intobonaire? Een foto, filmpje, gifje, het kan niet gek genoeg!

bottom of page