top of page
Chogogo Beach

Alles wat je wilt weten over Chogogo Beach

Chogogo Beach

Waar je vroeger Coco Beach vond, heet het tegenwoordig Chogogo Beach. Het is een prachtig strand met alle faciliteiten die je verwacht van een privé stand bij het Chogogo Dive en Beach Resort van TUI. Omdat het onderdeel is van een resort zal je dus wel een dagpas moeten kopen om gebruik te mogen maken van de faciliteiten. 

Naast het heerlijk zachte zand, zon en zee ligt er in de zee bij dit strand een koraalrif, je kunt dus zo gaan snorkelen en direct gaan genieten van prachtige vissen en kleurrijk koraal!

Chogogo Beach

Ontdek Chogogo Beach

Wanneer je toe bent aan een strand met net even de luxe en faciliteiten van een resort, dan kunnen we niets anders dan het strand van Chogogo Beach aanraden. Haal heerlijk je cocktail terwijl je op je strandbedje geniet van het uitzicht over de Caribische Zee, neem een duik in het zwembad. Het is echt een moment van ontspanning wanneer je je overgeeft aan de mogelijkheden bij dit strand. De combinatie tussen ontspanning van het genieten van de zon en het actief bezig kunnen zijn tijdens een dagje strand, is wat ons betreft een perfecte combinatie om je een dag te vermaken op Bonaire! Vergeet je je niet in te smeren!

Waar ligt Chogogo Beach

Wanneer je vanuit Kralendijk richting het noorden rijd, kom je langs de haven aan je linkerhand. Zodra je die voorbij bent moet je voor de eerst volgende rotonde parkeren. Het Chogogo Dive & Beach Resort bevind zich aan de linkerkant. Aan de rechterkant zie je Trans World Radio. Zodra je een grote schildering ziet van vissen, moet je parkeren aan de linkerzijde.

Klik hier voor de locatie van
Chogogo Beach

Chogogo Beach

360º

Nature Fee

Ondanks dat je naar een privé strand wilt gaan, is het hier verplicht om jouw bijdrage te doen aan het Bonaire Marine Park. Dit beschermde natuurgebied wordt onderhouden door Stichting Stinapa, een instantie die erop toeziet dat de natuur behouden blijft voor Bonaire, de inwoners en de toeristen. Maak jij gebruik van de wateren rondom het eiland en je hebt deze Fee niet betaald, dan loop je het risico op een boete van $2800 euro en een celstraf van een maand.

Chogogo Beach

Lees meer:
Alles over de Stinapa Nature Fee

Chogogo Beach

Dag pas / Beach pas

Bij het strand van Chogogo Beach ben je naast hotelgast ook als gast van buitenaf van harte welkom om te genieten van de faciliteiten van Chogogo Beach.  Voor 25 dollar per dag kan je als volwassenen genieten van het zwembad, de lazy river, de strandbedjes en het strand zelf. Voor jouw kinderen betaal je 10 dollar. Van de 25 dollar die je betaald voor de toegang kan je 10 dollar besteden bij de Beach Bar! Zorg er wel voor dat je dit op regelt bij het hotel, want ze geven maximaal aantal dagpassen per dag uit. Het enige wat jij mee hoeft te nemen is een strandhanddoek!

Wat zijn de mogelijkheden op Chogogo Beach?

Heb jij de behoefte aan meer doen dan de hele dag op een strandbedje een boek lezen? Chogogo Beach is het strand met de meest uitgebreide faciliteiten, of je nu wilt beach-volleyballen, snorkelen, duiken of een bommetje wilt doen in het zwembad, dat is mogelijk bij dit strand! Ook niet te vergeten, je kunt heerlijk lunchen of borrelen bij zonsondergang bij Bari's Beach Bar, een aanrader wat ons betreft!

Snorkelen bij Bari Reef

Wil jij naast het genieten van de zon, het strand en de lunch bij een beachbar ook de actieveling in jezelf aanspreken? Neem dan zeker jouw snorkelset mee wanneer je een dagje Chogogo Beach plant. Je loopt vanaf het strand de zee en en vrijwel direct vind je onderwater het Bari Reef. Een prachtig kleurrijk koraalrif, schildpadden, tropische vissen en nog veel meer!

Vergeet je geen t-shirt aan te trekken, of je rug heel goed in te smeren voordat je gaat snorkelen? Het is zonde om je rug volledig te verbranden tijdens het snorkelen.

Lees hier alles over
snorkelen op Bonaire

Duiken bij Chogogo Beach

Naast het snorkelen is het ook een perfecte gelegenheid om jouw duikuitrusting aan te trekken en bij Bari Reef de koralen, tropische vissen en schildpadden te gaan bekijken.

Of je nu een gevorderde duiker bent, of je wilt ontdekken of duiken iets is waar jouw hart sneller van gaat kloppen, het is rif is voor iedereen een toegankelijke plek. Ook vind je bij Chogogo Beach een duikschool die jou kennis kan laten maken met het duiken, of je kunt er gaan lessen om zo jou Padi te halen.

Lees hier alles over
duiken op Bonaire

Chogogo Beach

Zwembad bij Chogogo Beach

Wat voor ons echt een toevoeging is aan een dagje strandhangen, is dat je zo nu en dan even een verfrissende duik kunt nemen in het zwembad. Even geen zand en zout. Een heerlijke verkoelende duik en lekker blijven dobberen in het mooie zwembad! Naast het zwembad is er ook een lazy river, hier kun je met een zwembad door het hele resort dobberen zonder dat je zelf hoeft te zwemmen.

Restaurants bij Chogogo Beach

Op het resort van Chogogo Bonaire vind je in totaal drie restaurants, Bari Beach Bar, Sunset Restaurant & Bar en je vind hier Biña Restaurant. Alle drie de restaurants hebben hun eigen menu, eigen vibe en uit ervaring kunnen we zeggen, je eet en drinkt bij alle drie de restaurants uitstekend!

Chogogo Beach

Alles weten over de restaurants bij Chogogo Beach

Accommodaties in de buurt van Chogogo Beach

Wil jij bij het openschuiven van je gordijnen het uitzicht hebben over het strand van Chogogo, of toch liever een accommodatie die kleinschalig is, maar wel op loopafstand van Chogogo Beach? Het kan allemaal, precies zoals jij het liefst jouw vakantie invult. Benieuwd naar de mogelijkheden om te verblijven vlakbij het hagelwitte strand?

Accommodatie op Bonaire

BnBBonaire

7 dagen
v.a. €801,-

Chogogo Beach

Chogogo Beach & Dive Resort

7 dagen
v.a. € 1.191,-

Chogogo Beach

Favoriet
van

Bereikbaarheid van Chogogo Beach

Je kunt gemakkelijk parkeren bij het TUI Resort, er zijn voldoende parkeerplekken, waar je niet voor hoeft te betalen. Zet jouw scooter of auto buiten het complex neer en je loopt zo naar binnen. Vergeet je in jouw enthousiasme niet je dagpas af te halen bij de receptie?

bottom of page